Tatarucingan Sunda APK v2.0.4

Tatarucingan Sunda APK v2.0.4

(3328)Games, Puzzle

Description of Tatarucingan Sunda

Game Tatarucingan Urang Sunda
Game ini khusus bagi yang mengerti Bahasa Sunda. Tatarucingan dalam Bahasa Indonesia yaitu tebak-tebakan.

Urang Sunda nu resep kana tatarucingan mangga di download ah! Matak ngasah otak jeung lucu pikaseurieun.

Cara Maen:
Cara maenna gampil. Tinggal tebak naon anu ditaroskeun dina soal. Perhatikeun gambar sareng “klue” na. Deurr… we dijawab. Upami bener kenging 5 poin, upami salah teu nanaon moal ngurangan poin.

Upami sesah gunakeun bantosan, carana pencet gambar “lampu koneng”, inget sakali ngagunakeun bantosan poin dikurangi 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun “lampu beureum”. Kenging gratis 30 poin. Syaratna Anjeun kedah nonton video anu tampil salami 15-30 detik (perlu koneksi internet).

Upami aya gambar anu kirang jelas, klik gambarna (paling ujung kiri) engkin ge tampilan gambarna ngaageungan. Klik deui gambar uih ka asal.

Wilujeng maen lur ah!
Mugi ngahibur.
Saran sinareng kritik mangga diantos, tiasa lewat komentar aplikasi atanapi email simkuring anu tercantum.

Credits sound:
www.freesoundeffects.com
www.orangefreesounds.com
Game of Tatarucingan Urang Sunda
This game is specifically for those who understand Sundanese. Tatarucingan in Indonesian is guessing.

Urang Sunda nu recipe for kana tatarucingan mango is downloaded ah! The funny brain is funny.

How to Maen:
The way the maenna is skilled. I just guessed that Naon had been questioned. Perhatikeun picture of sareng “klue” na. Deurr … we answered. Upami really froze 5 points, getting wrong with teu nanaon moal deducting points.

Gunakeun’s bullet upami, carana push the picture “koneng lamp”, remember sakali ngagunakeun point deduction minus 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun “beureum lamp”. Kenging is free 30 points. The requirement is that you have watched the video appearing for 15-30 seconds (need an internet connection).

Upping my picture is clear, click on the image (at the far left) so you can display the image of the image. Click on the image below.

Wilujeng is playing lur ah!
Mugi entertained.
Suggestions from Sinareng are the critics of Diantos Mango, but through commenting on the application or symmetrical email, I will be listed.

Sound Credits:
www.freesoundeffects.com
www.orangefreesounds.com
Ngalereskeun bugs

App Information of Tatarucingan Sunda

App Name Tatarucingan Sunda v2.0.4
Genre Games, Puzzle
Size13.6 MB
Latest Version2.0.4
Get it On Google Play
Update2020-01-26
Package Namecom.FalconApp.Tatarucingan
Rating ( 3328 )
Installs100,000+

Related Apps of Tatarucingan Sunda

MoveInSync – Office commute solution APK v7.2.1

MoveInSync - Office commute solution 7.2.1

Version 7.2.1

Developer MoveInSync - Largest office commute platform

Uploaded November 29, 2019 07:47

Filesize 10.8 MB

Rahtnaa APK v1.7.5

Rahtnaa 1.7.5

Version 1.7.5

Developer Rahtnaa

Uploaded May 04, 2019 00:06

Filesize 5.8 MB

video player APK v5.0.8

video player 5.0.8

Version 5.0.8

Developer Recorder & Music (recorder, weather, forecast)

Uploaded July 28, 2019 03:02

Filesize 7.3 MB

Video Player All Format APK v1.5.9

Video Player All Format 1.5.9

Version 1.5.9

Developer UPlayer

Uploaded January 27, 2020 00:07

Filesize 11.9 MB

Pioneer ARC APK v2.4.1

Pioneer ARC 2.4.1

Version 2.4.1

Developer PIONEER CORPORATION

Uploaded December 31, 2019 09:47

Filesize 39.8 MB

BeatX: Rhythm Game 2019 APK v2.4.83

BeatX: Rhythm Game 2019 2.4.83

Version 2.4.83

Developer Maniacs s.r.o.

Uploaded September 27, 2019 09:05

Filesize 33.3 MB

Mr Cowboy Hero APK v1.0

Mr Cowboy Hero 1.0

Version 1.0

Developer 7 Bros Studio

Uploaded March 10, 2020 05:21

Filesize 17.5 MB

Car Racing Legend 2018 APK v1.4

Car Racing Legend 2018 1.4

Version 1.4

Developer Tech 3D Games Studios

Uploaded June 21, 2019 19:46

Filesize 71.1 MB