Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip APK v7.10.2z

Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip APK v7.10.2z

Description of Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip

Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip

Gjej kengetaret me te famshem shqiptar | Find the most popular albanian singers

Loje shqiptare, aplikacion ne shqip | Free Albanian game

Per te luajtur
Ju do te kini te vendosur foton e nje kengetari te famshem dhe do te duhet te gjeni emrin e tij. Nese nuk e dini mund te perdorni monedha per tju ndihmuar ose per te kaluar ne nivelin tjeter.
Loja ju jep monedha kur mbaroni nje nivel ose kur beni nje postim rreth lojes ne rrjetet tuaja te preferuara sociale.

Me shume se 100 nivele me kengetaret tuaj te preferuar.

Instaloni aplikacionin dhe mos harroni te na jepni 5 yje.
20 NIVELE TE REJA
——————————–
20 NEW LEVELS

App Information of Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip

App Name Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip v7.10.2z
Genre Games, Trivia
Size25.9 MB
Latest Version7.10.2z
Get it On Google Play
Update2019-07-19
Package Namecom.erald.gjejkengetarinshqiptar
Rating ( 107 )
Installs10,000+

Related Apps of Gjej kengetarin shqiptar | Loje kuic ne shqip

Video MP3 Converter APK v2.5.4

Video MP3 Converter 2.5.4

Version 2.5.4

Developer FunDevs LLC

Uploaded May 18, 2019 18:51

Filesize 15.1 MB

मराठी कोडी | Marathi Kodi APK v1.1

मराठी कोडी | Marathi Kodi 1.1

Version 1.1

Developer Hira Studio

Uploaded July 26, 2019 21:02

Filesize 2.0 MB

Lifesum – Diet Plan, Macro Calculator & Food Diary APK v7.3.5

Lifesum - Diet Plan, Macro Calculator & Food Diary 7.3.5

Version 7.3.5

Developer Lifesum

Uploaded January 27, 2020 15:07

Filesize 23.1 MB

Anime Boutique: Doll Maker APK v2.4

Anime Boutique: Doll Maker 2.4

Version 2.4

Developer Snow.JR

Uploaded January 07, 2020 13:04

Filesize 31.2 MB

Topa APK v2.1.0

Topa 2.1.0

Version 2.1.0

Developer Facto S.A.

Uploaded January 30, 2020 15:37

Filesize 10.5 MB

Chop Shop APK v2.1

Chop Shop 2.1

Version 2.1

Developer Code Fanatics

Uploaded March 02, 2020 19:21

Filesize 40.8 MB

CONTRACT KILLER: SNIPER APK v6.1.1

CONTRACT KILLER: SNIPER 6.1.1

Version 6.1.1

Developer Glu

Uploaded October 01, 2019 09:05

Filesize 198.7 MB

Guide for Dream League Winner Soccer 2020 APK v1.0

Guide for Dream League Winner Soccer 2020 1.0

Version 1.0

Developer NISDEVEL

Uploaded May 15, 2019 12:56

Filesize 9.4 MB