Autoshkolla Kosovë – Testet online APK v3.0

Autoshkolla Kosovë – Testet online APK v3.0

Description of Autoshkolla Kosovë - Testet online

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve, pyetjve, literaturës dhe kuizeve të ndryshime në mënyrë shumë të lehtë dhe të shpejtë të përgaditeni për pjesën teorike për marrjen e patent shoferit.

Testet:
Përmes testeve me pyetje të ndryshme si do të keni shumë të lehtë përgaditjen e Testit Final.

Pyetjet:
Mangësit që mund ti keni në ndonjërën nga kategoritë e pyetjeve mund ti përmirësoni këtu, ku pyetjet janë të ndara në kategori si:
– Situatat ne trafik,
– Shenjat e trafikut
– Semaforët
– Personi i autorizuar
– Shenjat(shënimet) rrugore,
– Rregullat e trafikut dhe sigurisë
– Kryqëzimet
– Dhe, faktorët që ndikojnë në ngasje, Eko-ngasja.

Literatura:
Mësoni komplet literaturën e nevojshme e cila ju duhet për të arritur rezultate maksimale, ku janë të përfshira:
– Nocionet,
– Shenjat e trafikut (Sinjalizimi vertikal dhe Sinjalizimi horizontal),
– Shenjat e personave të autorizuar,
– Rregullat e trafikut rrugor,
– Ilustrimet
– Dhe, Shenjat e tabelës së instrumenteve.

Kuizet:
Luaj & Mëso është veqori unike e Autoshkolla e përbërë prej pyetjeve të ndryshme nga testet, e cila ju mundëson ti përvetësoni njohurit për rregullat e përgjithshme të trafikut rrugor.
Versioni më i ri i Autoshkolla sjell tek përdoruesit e saj një eksperiencë më atraktive për të mbajtur vëmendjen në mësimet për përgatitje të testit final të autoshkollës.
Pamja komplet e re e aplikacionin, shpejtësia e ndërfaqeve ju mundëson që mësimi të jetë me i lehtë dhe më i kuptueshëm.

App Information of Autoshkolla Kosovë - Testet online

App Name Autoshkolla Kosovë - Testet online
Package Name co.tenton.admin.autoshkolla
Version 3.0
Rating ( 454 )
Size 4.4 MB
Requirement Android 6.0+
Updated 2020-09-16
Installs 100,000+
Category Apps, Education
Developer

Tags: , ,

Related Apps of Autoshkolla Kosovë - Testet online

Been Love Memory Lite – Love Counter Lite 2019 APK v1.1.2

Been Love Memory Lite - Love Counter Lite 2019 1.1.2

Version 1.1.2

Developer BLM Studio Ltd.

Uploaded June 05, 2019 11:02

Filesize 11.2 MB

Free Weather Forecast App Widget APK v16.1.0.47490

Free Weather Forecast App Widget 16.1.0.47490

Version 16.1.0.47490

Developer Weather Widget Theme Dev Team

Uploaded June 01, 2019 17:02

Filesize 34.6 MB

Photo Magic Maker APK v2.2

Photo Magic Maker 2.2

Version 2.2

Developer Pic Magic Inc.

Uploaded March 14, 2019 19:02

Filesize 21.7 MB

Guide For Mobile Legend APK v32

Guide For Mobile Legend 32

Version 32

Developer Christoph Rico

Uploaded May 14, 2019 12:11

Filesize 11.9 MB

Learn English with ReWord APK v2.3.8

Learn English with ReWord 2.3.8

Version 2.3.8

Developer POAS

Uploaded May 08, 2019 11:21

Filesize 10.8 MB

AR Conference Scavenger Hunt APK v2

AR Conference Scavenger Hunt 2

Version 2

Developer Microsoft Corporation

Uploaded March 01, 2019 02:31

Filesize 57.6 MB

Stickman Battleground Survival APK v1.6

Stickman Battleground Survival 1.6

Version 1.6

Developer Oscar Games

Uploaded April 25, 2019 01:02

Filesize 80.0 MB

OfficeSuite – Free Office, PDF, Word,Sheets,Slides APK v10.13.24972

OfficeSuite - Free Office, PDF, Word,Sheets,Slides 10.13.24972

Version 10.13.24972

Developer MobiSystems

Uploaded March 06, 2019 20:56

Filesize 49.6 MB